Weekend de parenting: 18-19 martie 2017

afis mar 2017 sponsori

18-19 martie 2017- Un weekend de parenting cu Eu, părinte ghemotoc

Seminarii de parenting gândite ca un kit de bună creștere părintească pentru primii ani cu ghemotocul tău!

În perioada 18-19 martie, la Kindi Center (str. Delea Veche, nr.35), va avea loc a treia ediție a evenimentului Weekend de parenting organizat de Eu, părinte ghemotoc. Seminariile vor fi susținute de către Ioana Agachi și Nicoleta Căpraru, psihoterapeuți centrați pe persoană, cu o experiență de peste 10 ani în spate și mai mult de 50 ateliere de parenting realizate.

Subiectele abordate pe parcursul acestui weekend vor oferi părinților toate resursele necesare în primii ani alături de ghemotoci.  De la comunicare la atașament, încă din perioada sarcinii, până la gestionarea emoțiilor și stabilirea unor limite cu blândețe.

Seminariile sunt organizate astfel:

 • Sâmbătă, 18 martie 2017, între orele 10.00-12.00 – Kit de gestionare a balaurilor emoționali. Despre cum se dezvoltă emoțiile, despre crizele de tantrum, despre criza “Nu”, despre agresivitate și anxietatea de separare.
 • Duminică, 19 martie 2017, între orele 10.00-12.00 – Kit de aplicare a disciplinei. Despre limite, între libertate și NU, despre disciplina ca insuflare de valori, despre tipuri de disciplină și despre stilul tău.

Aceste seminarii sunt gândite să răspundă nevoilor viitorilor părinți dar și celor cu copii cu vârsta de maxim 3 ani, pentru că, deși începuturile sunt pline de entuziasm, sunt și pline de teamă de necunoscut, iar informația are rolul de a te liniști și de a te face să te simți în control. În cadrul seminariilor,  părinții vor afla despre diferitele teorii și tehnici de parenting astfel încât să ajungă să dezvolte o relație emoțională sănătoasă cu ghemotocii.

Vă așteptăm alături de cei mici! Ghemotocii vor avea o zonă de joacă special amenajată pentru ei cu activități special gândite pentru fiecare vârstă. Responsabili cu joaca si distractia pentru piticii sunt partenerii nostri de la Podul lui Sfredelus. În plus, dacă vremea ne permite, vor avea ocazia să alerge un pic și în curte.

Iar pentru că ne place să oferim părinților participanți la seminariile noastre o gamă cât mai variată de servicii, ne-am gândit să aducem alături de noi 3 afaceri românești, pornite tot de părinți grijulii, cu produse pe care altfel le-ați găsi doar în mediul online. Produse dedicate copiilor:

 • jucarii din lemn aduse de JocIstet.ro
 • carti senzoriale de la Trompi’s quiet books
 • hainute crosetate pentru mamici si pitici realizate de Delia Fashion

Costul participării la aceste seminarii este de 100 de lei pentru un singur seminar. Pentru cei care se înscriu la eveniment până la data de 1 Martie 2017, avem un preț special pentru participare în valoare de 75 lei/ atelier.

Vă așteptăm, așadar, cu mic cu mare la cea de-a treia ediție Weekend de parenting, de unde copiii vor pleca obosiți de atîta joacă cu oamenii minunati de la Podul lui Sfredelus, cu cadouri din partea Secom Romania, NN Asigurari de viata si Solaris, iar voi veți pleca cu o tonă de informații utile dar și cu multe amintiri frumoase sub forma fotografiilor realizate de PHOTOLIX.

Detalii organizatorice pe scurt:  

 • Data:
  • 18 martie 2017, între orele 10.00-12.00 – Kit de gestionare a balaurilor emoționali
  • 19 martie 2017, între orele 10.00-12.00 – Kit de aplicare a disciplinei
 • Cui se adresează: Viitorilor și proaspeților părinți, care au copii cu vârsta de maxim 3 ani.  
 • Locație: Kindi Center (str. Delea Veche, nr.35)
 • Investiția voastră:
  • 100 lei/ persoană/ seminar
  • 1+1 = 150 lei/ atelier (promoție valabilă până pe 13 martie 2017)
  • (copiii au intrarea gratuită)  
 • Înscrieri: Înscrierile se fac pe baza completării formularului disponibil mai jos, iar plata se face în avans.
 • Parteneri: Secom Romania, NN Asigurari de viata, Solaris, Podul Lui Sfredelus, Totul Despre Mame, Itsy Bitsy, Ceai cu Mamici si Photolix

Despre organizatori:

Eu, părinte ghemotoc a fost fondat în 2013, de către Ioana Agachi și Nicoleta Căpraru, psihoterapeuți centrați pe persoană, cu o experiență de peste 10 ani în spate și mai mult de 50 ateliere de parenting realizate. Eu, parinte ghemotoc a fost gândit ca un program de prevenție, cu scopul de a fi alături de părinți încă din primele luni de sarcină, să primească încrederea și siguranța atât de necesară în acest început de drum, pentru a pune baza emoțională a relației cu bebelușul, în scopul scăderii tensiunilor și crizelor de furie de mai târziu (atât ale copiilor cât și ale părinților).

Pentru mai multe informații sau nelămuriri puteți să luați legătura cu Ada Chindea, coordonator PR, pe mail (ada@go-big.ro) sau la telefon, 0722-655-507.

 

Hai să petreci un weekend cu Eu, părinte ghemotoc, un weekend pentru dezvoltarea ta ca părinte!

Dacă vrei să vezi cum a fost atmosfera la edițiile trecute:

Weekend de parenting 1

Weekend de parenting 2 

5 thoughts on “Weekend de parenting: 18-19 martie 2017

 1. Mi-as dori sa particip la seminarul din data de 18 martie, deoarece am un baietel de un an si doua luni si vreau sa invat sa ii inteleg emotiile si viitoarele tantrumuri.Multumesc.

  1. Buna Alina, te asteptam cu mare drag! Ti-am trimis pe mail detaliile de plata! O zi frumoasa!

 2. Buna ziua.
  Am completat azi formularul de inscriere, rog confirmare daca mai este loc si pentru noi :).
  Multumim

Comments are closed.