UN WEEKEND DE PARENTING cu Eu, parinte ghemotoc: 15-16 octombrie 2016

Seminarii de parenting ce iti vor oferi un kit de buna crestere parinteasca pentru primii ani cu ghemotocul tau!

we-oct

Toamna aceasta, in perioada 15-16 octombrie, va invitam la Kindi Center (str. Delea Veche, nr.35), unde va avea loc cel de-al doilea weekend de parenting organizat de noi, Eu, parinte ghemotoc. Pentru cine nu ne cunoaste, noi suntem Ioana Agachi si Nicoleta Capraru, psihoterapeuti centrati pe persoana, cu o experienta de peste 7 ani in spate si mai mult de 50 ateliere de parenting realizate.

Pe parcursul celor doua seminarii veti primi informatii utile si necesare inca din perioada sarcinii si pana la varsta de 3 ani a ghemotocului! Vom vorbi despre ce inseamna trauma, micro-trauma si crizele de dezvoltare, pentru a le intelege, deosebi si preveni, despre dezvoltarea sexualitatii si rolul ei in devenirea copilului. Vom explora nevoile emotionale ale celor mici, pornind de la identificarea si gestionarea lor, in vederea  dezvoltarii unei relatii autentice si sanatoase cu ghemotocul. Temele vor fi abordate dupa cum urmeaza:

 •      Sâmbătă, 15 octombrie 2016, între orele 10.00-12.30 – Kit de gestionare a traumelor infantile. Despre micro- trauma si trauma – riscuri si beneficii in dezvoltarea ghemotocului, despre ce inseamna crizele de dezvoltare, despre etapele dezvoltarii sexualitatii si mai ales despre rolul nostru in dezvoltarea emotionala si sociala a celui mic.  
 •      Duminică, 16 octombrie 2016, între orele 10.00-12.30 – Kit de identificare a nevoilor emotionale. Despre ce se intampla in lumea ghemotocului, ce nevoi are si cum le putem identifica, despre plans si alte emotii, despre tehnici de empatie si relationare emotionala.

De ce sa participi?

Pentru ca:

 • inceputurile sunt pline de entuziasm, dar si de teama de necunoscut;
 • informatia are rolul de a te linisti si de a te face sa te simti in control;
 • poti fi confuz legat de noile teorii si tehnici de parenting si simti nevoia de clarificare;
 • vrei sa dezvolti o relatie emotionala sanatoasa cu ghemotocul tau;
 • vrei sa fii pregatit si sa cresti impreuna cu cel mic.

Detalii organizatorice:

 • Cui se adreseaza: Viitorilor și proaspeților părinți, care au copii cu vârsta de maxim 3 ani.  
 • Locație: Kindi Center
 • Investiția voastră:
  • 200 lei/ persoana/ 2 seminarii
  • 125 lei/ persoana/ 1 seminar
  • copiii au intrarea gratuită
 • Înscrieri: pentru a va inscrie la eveniment, va rugam sa completați formularul de inscriere de mai jos. Plata se face în contul pe care îl veți primi în urma completării formularului. Pentru mai multe informații sau nelămuriri ne puteți contacta la numerele de telefon: 0744 831 508/ 0721 254 119 sau pe office@euparinteghemotoc.ro.

            Formular de inscriere

             Va asteptam alaturi de cei mici!

Ghemotocii vor avea o zona de joaca special amenajata pentru ei, unde partenerii nostri de la Crestem Parinti  se vor ocupa de supravegherea si intretinerea copiilor prin jocuri si ateliere potrivite fiecarei varste.

Iar pentru ca ne place sa oferim parintilor participanti la seminariile noastre o gama cat mai variata de servicii, ne-am gandit sa aducem alaturi de noi 3 afaceri romanesti, pornite tot de parinti grijulii, cu produse pe care altfel le-ati gasi doar in mediul online. Produse dedicate copiilor: de la hainute din lana, pana la seturi de haine asortate, dar si carticele educative in limba engleza.

Diana Damalan Photography va fi alaturi de noi si de aceasta data si ne va bucura cu imagini minunate din timpul seminarului si mai ales cu piticii la joaca. În plus prietenii noștri de la Secom, vor pregati pentru fiecare participant un mic cadou.

 

 

Hai sa petreci un weekend cu Eu, parinte ghemotoc, un weekend pentru dezvoltarea ta ca parinte!

www.euparinteghemotoc.ro

 

2 thoughts on “UN WEEKEND DE PARENTING cu Eu, parinte ghemotoc: 15-16 octombrie 2016

 1. Buna, e pentru prima data cand va vizitez blogul si vreau sa va spun ca imi place ceea ce faceti! mult succes si continuati tot asa… v-am adaugat la favorite 🙂

Comments are closed.