Program de susținere online “Iubim mamele imperfecte”

Program IMI seria 2Am inițiat cu mare drag și cu mult avânt campania “Iubim mamele imperfecte”! Este modul nostru de a vă înțelege, de a vă fi alături și de a vă susține pe drumul mămiciei! Este modul nostru de a încuraja o relație autentică atât cu voi înșivă, cât și cu ghemotocul vostru! Pentru că dezvoltarea vine din autenticitate și acceptare a imperfecțiunii, nu din perfecțiune!

Dincolo de acest mesaj însă, ne dorim să vă fim aproape și într-un mod cât se poate de concret și practic! Astfel că am creat, pentru voi, primul program online de susținere  “Iubim mamele imperfecte”– un instrument care să vă fie alături și la îndemână pentru a vă împrieteni cu propria imperfecțiune!

De ce să participi la acest program?

  • Pentru că veți afla mai multe despre voi și despre modul în care vă raportați la propria imperfecțiune!
  • Pentru că puteți învăța cum să gestionați aspectele pe care le simțiți imperfecte și cum să le transformați în oportunități de creștere, atât pentru voi, cât și pentru relația cu ghemotocul/ghemotocii.
  • Pentru că veți găsi susținere și empatie din partea celorlalte mămici participante la program.

Vă propunem, așadar,  să vă provocați și să lucrați activ cu voi înșivă pentru a vă descoperi resursele proprii!

Totul chiar de la voi de acasă, dar în același timp împreună cu alte mame imperfecte!

Detalii organizatorice: 

  • Locuri disponibile: 15.
  • Durata: 7 zile (28 ianuarie + 4 februarie 2017). În fiecare zi te vom provoca cu exerciții de dezvoltare personală pe tema acceptării de sine.
  • Investiția ta: 30 lei/ persoană (are un rol motivațional cu scopul creșterii implicării și asumării propriului proces)
  • Înscriere: completează formularul de mai jos. După înscriere veți primi un mail cu detaliile de desfășurare a programului!

*programul se adresează mamelor cu copii cu vârsta între 0 și 3 ani.

 

 

 

3 thoughts on “Program de susținere online “Iubim mamele imperfecte”

  1. Mi-a placut tare mult acest program! Exercitiile au fost interesante, bine gandite, si chiar au reusit sa modifice ceva in perceptia mea vis-a-vis de propriile imperfectiuni. Sunt mai constienta ca ele ma ajuta ajuta sa evoluez si ma fac mai autentica si umana. Iar asta e minunat pentru mine, care am fost crescuta cu standarde inalte si multe critici! Multumesc! 🙂

  2. Foarte fain programul! Pentru mine a insemnat un pas in plus catre acceptarea de sine, mai ales in noul rol solicitant de mama. Felicitari!

Comments are closed.