Pregătește-te de grădi! – sesiuni de consiliere parentală

În ultima vreme am observat în jur o efervescență legată de începerea grădiniței și mai ales de a face acest proces cât separation anxiety age-by-age: how to ease separation anxiety in babies, toddlers, and preschoolers: mai blând pentru cel mic. Există multă teamă, confuzie, îngrijorare, vinovăție, preocupare legată de acest proces. Ca și părinți, ne sperie gândul de a ne lăsa ghemotocul pe mâna unor instituții, unor necunoscuți, care vor forma ulterior modele în dezvoltarea sa. Mulți dintre noi avem imaginea aceea în minte a copiilor plângând în hohote dimineața, urlând din tot corpul că vor acasă alături de părinții săi. Și ne speriem și ne întrebăm. Se poate și altfel? Este normal? Oare nu îl traumatizez? Oare cum să fac acest proces cât mai lin și puțin dureros?

Tocmai la aceste întrebări dorim să vă răspundem și chiar mai mult decât atât vă invităm să construim împreună un plan blând de adaptare la grădiniță prin intermediul ședințelor de consiliere parentală: Pregătește-te de grădi!

Ce se întâmplă într-o ședință de consiliere parentală: Pregătește-te de grădi!:

1. Tu, părinte, te întâlnești cu unul dintre psihoterapeuții Eu, părinte ghemotoc.

2. Abordăm împreună anxietatea de separare, atât din perspectiva celui mic, cât și a părintelui;

3. Construim un plan de adaptare la grădi, particularizat pe nevoile și stilul de personalitate a ghemotocului tău;

4. Afli informații despre aspectele procesului de adaptare la grădiniță – comportamente așteptate și normale, cum gestionăm plânsul, ritualuri de separare, cum îmi dau seama dacă ceva iese din sfera normalității.

Investiția ta: 150 lei/ ședință.

Pentru a veni în sprijinul vostru, în perioada 8 iunie – 18 iunie 2017 investiția voastră va fi 120 lei/ ședință.

Pregătește-te de grădi și contactează-ne să fixăm o întâlnire: office@euparinteghemotoc.ro.