Iubim mamele imperfecte

iumaim4-1-copyImperfecțiunea înseamnă o relație autentică cu mine și copilul meu.

Lansăm, lansăm, lansăm campania Iubim Mamele Imperfecte, o campanie de suflet pentru mame cu scopul creșterii încrederii de sine în rolul de mamă și a auto-acceptării pozitive necondiționate.

Inspirația ne-a venit din grupurile de discuții dintre mămici, din atelierele de parenting și din ședințele de consiliere parentală, în care am observat că mămicile resimt și se luptă cu presiunea de a fi perfecte în relația cu copilul, cu frica de a nu-l traumatiza pe cel mic și, mai ales, cu sentimentul de vinovăție legat de a fi imperfectă. Toate acestea conduc la frustrare, depresie, însingurare și, în cele din urmă, își pun amprenta asupra relației părinte-copil.

Iubim Mamele Imperfecte reprezintă soluția la nevoia de a fi o mamă perfectă, deoarece, a fi mama imperfectă înseamnă să îți cunoști și să îți accepți imperfecțiunea, să intri în relație cu tine și cu copilul tău într-un mod autentic, în care să îți poți recunoaște reacțiile și emoțiile mai puțin plăcute, lăsând loc în același timp pentru acceptare și creștere emoțională!

In cadrul acestei campanii avem:

  • Provocări: provocăm bloggerii de parenting să răspundă la două întrebări într-un scurt clip video despre cum este să trăiești cu propria imperfecțiune în relația cu proprii copii și să-i dai un sens constructiv/ să te bucuri de ea. Astfel mesajul “Iubim Mamele Imperfecte” va ajunge la cât mai multe mame din România ajutându-le să aibă mai multă încredere în ele și mai ales în relația cu propriul copil.
  • Programe de susținere: am elaborat un program online de dezvoltare personală pentru mămici prin care să ne împrietenim cu propria imperfecțiune.
  • Evenimente felurite.

Sperăm să vă alăturați cât mai mulți campaniei Iubim Mamele Imperfecte. Dacă aveți idei, propuneri și vreți să aveți un rol activ în această campanie, așteptăm un mail de la voi. Campania se va derula în perioada 7 noiembrie 2016 – 8 martie 2017.

Bloggerii răspund întrebărilor noastre!

Mulțumim Ana Nicolaescu:

Mulțumim Miruna Ioani

Mulțumim Cristina Oțel

Mulțumim Iuliana Roca

Mulțumim Ioana Marinescu
 

Mulțumim Lucia Radu-Simota

 
Mulțumim Mama pe toc