Parenting

 

GHEMOTOCESC, îmi place să cresc!

Eu, părinte ghemotoc este un program de prevenție, în cadrul căruia ne propunem să îți fim alături încă din primele luni de sarcina, să îți oferim încrederea și siguranța atât de necesară în acest început de drum, pentru a pune baza emoțională a relației cu bebe, în scopul scăderii tensiunilor și crizelor de furie de mai târziu (și ale tale și ale copilului tău).

Principiile ghemotocelii:

ATAȘAMENTUL SECURIZANT: te invităm să dezvolți prima relație de iubire a ghemotocului tău pentru a pune bazele stimei de sine și imaginii de sine a celui mic.

DEZVOLTARE EMOȚIONALĂ: te invităm să simți, să vezi ce îți transmite intuiția ta legată de ghemotoc, să creșteți împreună în plan emoțional.

EXPERIENȚIALITATE: te invităm la introspecție, să ne împărtășești din experiența ta, să crești împreună cu experiențele celorlalți părinți.

RINȚII SUNT OAMENI: te invităm să te accepți cu toate ale tale, să fii conștient de tine și să îți asumi că vei face și greșeli. Ghemotocul are foarte multe de învățat de la tine cu de-a întregul, iar una dintre lecțiile cele mai importante este să știe că îl iubești și așa imPERFECT.


Atelierele Eu, părinte ghemotoc:

Atasamentul sau viitorul emotional al copilului tau

Jocul – rolul si importanta in dezvoltarea ghemotocilor

Disciplina – cand, cum si de ce disciplinam?

Tantrum – cum depasim crizele de furie ale ghemotocilor

Crizele de dezvoltare de la 0 la 3 ani

Anxietatea de separare- cand si cum ne despartim

Agresivitatea copiilor- ce facem cu ea?

Descoperirea sexualitatii  – cum gestionam comportamentele sexuale

Cand mai vine un ghemotoc