Atelier de parenting: Cand mai vine un ghemotoc…

Anul 2014 ne-a adus doi membri noi in echipa de ghemotoci, asa ca nu va va surprinde, probabil, ca primul atelier de parenting din acest an va fi dedicat acestui subiect: cand mai vine un ghemotoc!

Stiti deja ca pregatirea si preventia stau la baza filozofiei Eu, parinte ghemotoc! Asadar, noi am  trait, am experimentat, am incercat, am gresit, am corectat, am invatat, iar acum dorim sa va impartasim si voua experienta noastra. Asa cum v-am obisnuit, vom aborda subiectul din perspectiva de psihoterapeut, dar si din cea de mama, vom incerca sa gasim echilibrul intre teorie si practica: ce merge si ce nu merge, pentru a va oferi o imagine cat mai completa!

Mai concret, vom vorbi despre aparitia unui fratior sau unei surioare in familie, despre cum  pregatim ghemotocul cel mare pentru acest moment, despre rivalitatea intre frati si cum sa gasim cea mai buna modalitate pentru a o gestiona!

Fie ca aveti in plan sa va mariti familia, ca ghemotcul cel mic este pe drum sau a venit deja, noi va asteptam sa ne pregatim si sa invatam  impreuna! Va fi o ora plina de informatii, emotii intense si experiente interesante, asa cum numai ghemotocii ne pot oferi!